MANİSA / KIRKAĞAÇ - 12 Eylül Ortaokulu

12 Eylül Ortaokulu

Koca Mehmet Ağa Mah. 53. Sok. No 13 Kirkağaç, Kırkağaç, Manisa, Türkiye
Vizyon
Biz 12 Eylül Ortaokulu olarak ;bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değere sahip, bilgi,beceri ve üstün karakteri ile örnek bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
12 Eylül Ortaokulu olarak; çağdaş eğitim teknolojilerini kullanan, demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünen toplumun sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilerine yanıt veren, mutlu, başarılı ve çevresi ile barışık ve kendine yetebilen öğrenciler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim (İkili Eğitim)
Başlangıç 08:00 Bitiş 13:40
Kırkağaç İlçe Merkezinde
Kırkağaç / Manisa
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz ilçe merkezinde ve çoğunlukla roman vatandaşlarımızın yoğun olduğu mahallerden öğrenci gelmekte olup, il merkezine 74 km uzaklıktadır.