MANİSA / KIRKAĞAÇ - 12 Eylül Ortaokulu

Mrt

ÖĞRETMENLERİMİZİN DOĞUM GÜNÜNLERİNİ KUTLAMAYA DEVAM EDİYORUZ.

Mrt

İLÇEMİZDE DÜZENLENEN AKIL VE ZEKA OYUNLARI MANGALA TURNUVASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİSİ AYBÜKE DEMİRBAŞ 3.OLMUŞTUR.

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ.

Mrt

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I. DÖNEM KARNE HEYECANIMIZ.

Şbt

13.10.2023 tarihinde velilerimizin de katılımıyla "Çok Amaçlı Salon'da " Okul Aile Birliği toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Veli ziyaretleri kapsamında 6/A sınıfı öğrencilerinden Turgut ŞAL ve ailesine misafir olduk.

Ara

Düzenlenen BOCCE Turnuvasında okulumuz Bocce takımı il 4. olmustur. Takımımızı ve hocamızı tebrik ederiz.

Ara

Okul Müdürümüz Ferdi ÇEVİK önderliğinde öğretmenlerimiz, öğrencilerimizn ailelerine ziyaretlerde bulunmuşlardır.

Ara

Okulumuz özel eğitim sınıfı öğrencileri ve öğretmenleri 'Yerli Malı Haftası' kapsamında sınıflarında etkinlik yaptılar.

Ara

24 Kasım öğretmenler gününde okul müdürümüz Ferdi ÇEVİK öğretmenlerimize hediyelerini takdim etti.

Ara

ÖĞRENCİ DEVAMSIZLIK DURUMLARI HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME.

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleriyle ilçe törenine katıldı.